FLAŞ! Negredo Beşiktaş'tan ayrılıyor açıklaması : "Maçın oynandığı gün...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

FLAŞ! Negredo Beşiktaş'tan ayrılıyor açıklaması : "Maçın oynandığı gün...!"

Share This

A Spor yorumcularından Erol Kaynar, Özgür Sancar'ın sunduğu Spor Kazanı programına bağlanarak dün akşam deplasmanda attığı kritik gol ile siyah beyazlılara hayat veren Negredo'nun transfer durumu ve diğer isimler ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.


siyahlabeyaz | Negredo'nun takımdan ayrılacağını açıklayan Kaynar, "Negredo Ar abistan'a gitmeyi kabul etti. Başkan da onay verdi. Bu gelişmeler maçın oynandığı gün oldu. Golden sonra bir karar değişikliliğin olacağını düşünmüyorum." dedi.


Bonservisi ne kadar?
Negredo'nun bonservis bedeli hakkında bilgi veren Kaynar, "Bu şartlar altında bu ücretleri vermek çok zor. Yıllık 4.3 milyon Euro'yu ödemek her babayiğidin harcı değil. Al Hilal Gomis'e de teklif etti ama o kabul etmedi. Bonservisi konusunda bilgim yok. Tahminim 10 milyona yakın bir paraya gidecek." dedi.

Vida'ya teklif var mı?
Vida'nın takımda kalacağını söyleyen Kaynar, "Vida'ya ilişkin herhangi bir gelişme yok. Hiçbir teklif yok. Beşiktaş'ta kalacak." dedi.

Kaynar'ın diğer açıklamaları şu şekilde:
Enzo Roco'nun dünkü performansı bizi çok korkuttu. İnsanlarda tereddüt bırakan bir oyuncu. İnşallah iyi oynar. Beşiktaş 2.5 yılda 5 stoper sattı ve iyi para kazandı. İnşallah devamı gelir.


Negredo'nun gitmesi her iki taraf içinde hayırlı olur. Tekrardan söylüyorum o maliyetlerle bir futbolcuyu elde tutmanın hiçbir mantığı yok.

Kiko Casilla'nın transferinin gerçekleşeceğini düşünmüyorum. Ben Beşiktaş'ın kaleci transferi yapacağını sanmıyorum. Oradan gelecek para ile ciddi bir transfer yapma ihtimalinin zayıf olduğunu düşünüyorum.

Erzurumspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?


Mustafa Pektemek Galatasaray'da
Mustafa Pektemek zannediyorum ki Galatasaray yolunda. Ben kimseye telefon açıp da dedikodu kısmına girmem. Camia ile devamlı irtibat halindeyim. Doğru olduğuna inandığım şeyleri size söylüyorum. Ama şu andaki anlattıklarım %99 doğrudur. Mustafa Pektemek Galatasaray'da diyebilirim.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder