Serkan Reçber, Beşiktaş'tan ayrılma sebebini açıkladı! "Televizyondan daha fazla para aldığı...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Serkan Reçber, Beşiktaş'tan ayrılma sebebini açıkladı! "Televizyondan daha fazla para aldığı...!"

Share This

Beşiktaş’ta  futbol planlama-geliştirme, altyapı ve scouting departmanının başına geçen ve yakın zamanda bu görevinden ayrıldığını açıklayan Serkan Reçber’den flaş sözler geldi. Reçber, TRT Spor’daki Stadyum programında ayrılığın sebeplerini açıkladı.


siyahlabeyaz | Serkan Reçber’in açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;


“Gerçekten heyecan ve mutlulukla, uzun süre çalışmayı planlayarak görevi kabul ettim. Transferde yaşadığımız fikir ve görüş ayrılıkları sebebiyle, sevdiğim ve sevildiğim camiada duygu olarak devam etmem gerekse de ideallerimiz uyuşmadı. Bu sebepten ayrılmaya karar verdim. Görev aldığım süre içinde Sayın Fikret Orman’ın sevgi ve desteğini hep hissettim. Metin Albayrak ile çalıştım. Özü ve sözüyle ne kadar iyi bir Beşiktaşlı olduğunu gördüm.

Transferdeki farklı düşüncelerimiz neticesinde kalmamanın ve sağlıklı bir şekilde çalışabilmemin mümkün olmadığını görerek, profesyonel düşünceyle ayrılmaya kadar verdim. Bunun dışında hiçbir etken yoktur. "TRT’yi seçti, Beşiktaş’ı bıraktı" ya da "Televizyondan daha fazla para aldığı için bıraktı" sözleri yanlış. Kesinlikle böyle bir şey yok. Bunların doğru olmadığını söyleyeyim. Sözleşme sürem ve şartlarım çok iyiydi. Ama duyguları bir kenara bırakıp profesyonel düşünmem gerekiyordu. Olduğum yere yorum katmam ve katkı sağlamam gerekiyordu. Kimse bana "git" demedi. Kalmam yönünde telkinler olsa da benim düşüncem, profesyonel bakışım ve ideallerimin noktasında bırakmamın daha doğru olduğunu düşündüm ve bıraktım.” (Ajansspor)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder