Ahmet Nur Çebi başkan adayı olacak mı? Erol Kaynar'dan açıklama... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ahmet Nur Çebi başkan adayı olacak mı? Erol Kaynar'dan açıklama...

Share This


Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Erol Kaynar, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.


siyahlabeyaz | Negredo hakkında çıkan transfer iddialarını değerlendiren Erol Kaynar, "Alvaro Negredo'ya teklif var fakat Al Nassr kulübünün bir başka alternatifi daha var. Bu sebeple bu iş sallantıda. %90 olmayacak. Negredo kesinlikle Türkiye'den ayrılmak istemiyor. Pazartesi belli olacak. Benim şahsi görüşüm şöyle: Negredo Beşiktaş'ta kaldı. Aldığı ücret ise herkesi rahatsız ediyor. Transfer gerçekleşmezse, Negredo ve menajeri ile ücretinin azaltılması üzerine bir görüşme yapılacak.


Negredo ile yönetimin görüşeceklerini söyleyen Erol Kaynar, "Negredo'ya 'Maaşını daha makul bir seviyeye indir, biz de seninle sözleşme uzatalım' denilecek. Bu şu an için pek mümkün değil." dedi.

Son Dakika ve Güncel Beşiktaş Haberleri


Beşiktaş'ta yapılacak seçim hakkında...
Beşiktaş için hayırlı, uğurlu olsun. 4 yönetici değişti. Çok köklü bir değişiklik olmadı. İkinci başkan Ahmet Nur Çebi listenin dışında kaldı. Ahmet Nur Çebi, 'Görevden kaçmadığını söyledi.' Bazı rahatsızıklar var tabi.

Beşiktaş Amblemi


Ahmet Nur Çebi başkan adayı olacak mı?
Bunu sormadım. Duyumlarımı sorarsanız öyle bir çalışmalar yaptığını biliyorum. Mayıs ayında aday olur mu? Bilmiyorum. Bir Beşiktaşlı olarak Ahmet Nur Çebi'ye teşekkür ederim. Ama yönetimlerde rahatsızlıklar ve uyumsuzluklar olabiliyor. Beşiktaş nakit akışı konusunda sorunlar yaşıyor. Beşiktaş'ın taze paraya ihtiyacı var. Yeni isimler bu konuda yardımcı olabilir. Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'a büyük hizmetler etti. (Ajansspor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder