İşte Beşiktaş - Sarpsborg maçı muhtemel 11'leri - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İşte Beşiktaş - Sarpsborg maçı muhtemel 11'leri

Share This

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde fırtınalar estiren Beşiktaş bu sezon ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil ediyor. Beşiktaş I Grubu ilk maçında bu akşam taraftarı önünde Norveç ekibi Sarpsborg ile karşı karşıya gelecek. Beşiktaş, Saprsborg'u yenerek grup maçlarına iyi bir başlangıç yapmak istiyor. İşte karşılaşmanın muhtemel 11'leri


siyahlabeyaz | Ülkemizi bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Beşiktaş I Grubu'undaki ilk maçına Norveç ekibi Sarpsborg karşısında çıkacak. Süper Lig'de 5. haftayı Yeni Malatya galibiyetiyle kapatan Beşiktaş Sarpsborg'u yenerek gruplara iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Beşiktaş bu sezon UEFA Avrupa Ligi elemelerinde çıktığı 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.


Beşiktaş - Sarpsborg maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Bu akşam saat 19:55'de başlayacak mücadeleyi yayınlayacak kanal henüz açıklanmadı. UEFA Avrupa Ligi maçlarını yayınlayacak kanal netleşince haberimizi güncelleyeceğiz. Mücadelenin beIN SPORTS'tan yayınlanmasını bekliyoruz.

Beşiktaş - Sarpsborg maçı muhtemel 11'ler...
Beşiktaş: Karius, Gökhan, Pepe, Vida, Caner, Lens, Medel, Oğuzhan, Ljajiç, Babel, Larin

Sarpsborg: Vasyutin, Horn, Thomassen, Halvorsen, Nielsen, Heintz, Jörgensen, Tveita, Askar, Zachariassen, Mortensen (Fanatik)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder