Avrupa ligi'ne Macar hakem! Beşiktaş - Sarpsborg maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Avrupa ligi'ne Macar hakem! Beşiktaş - Sarpsborg maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Share This

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu ilk maçında Norveç ekibi Sarpsborg ile Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek. Peki siyah-Beyazlı taraftarların merak ettiği Beşiktaş - Sarpsborg maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?


siyahlabeyaz | Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Beşiktaş I Grubu'undaki ilk maçına Norveç ekibi Sarpsborg karşısında çıkacak.


Spor Toto Süper Lig'de 5. haftayı Yeni Malatya galibiyetiyle kapatan Beşiktaş Sarpsborg'u yenerek gruplara iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Beşiktaş bu sezon UEFA Avrupa Ligi elemelerinde çıktığı 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Beşiktaş - Sarpsborg maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
20 Eylül Perşembe günü saat 19:55'de başlayacak mücadeleyi yayınlayacak kanal henüz açıklanmadı.

Ayrıca Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nda Norveç temsilcisi Sarpsborg ile yapacağı karşılaşmayı Macaristan Futbol Federasyonundan Tamas Bognar yönetecek.

Bognar’ın yardımcılıklarını Balazs Buzas ve Peter Kobor gerçekleştirecek. Adam Farkas ve Peter Solymosi, ilave yardımcı hakem olarak maçta görev alacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Theodoros Georgiou olacak. (Fanatik)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder