Beşiktaş - Yeni Malatyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş - Yeni Malatyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Share This

Spor Toto Süper Lig'e istediği başlangıcı yapamayan Beşiktaş 5. hafta maçında Evkur Yeni Malatyaspor ile Vodafone Park'ta karşılaşacak. Beşiktaş rakibini taraftarının desteği ile yenerek seri yakalamak istiyor. Peki, Beşiktaş - Yeni Malatyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?


siyahlabeyaz | Süper Lig'e Akhisarspor ve Erzurumspor galibiyetleri ile başlayan ancak daha sonra sahasında Antalyaspor'a yenilen, Bursaspor ile deplasmanda berabere kalan Beşiktaş 5. hafta maçında Yeni Malatyaspor'u konuk edecek.


Beşiktaş, Vodafone Park'ta taraftarını desteği ile Yeni Malatyaspor'u yenerek seri yakalamak istiyor. Siyah-Beyazlı ekipte bu maç öncesi önemli bir eksik bulunmuyor.

Son Dakika ve Güncel Beşiktaş Haberleri


Beşiktaş - Yeni Malatyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
15 Eylül Cumartesi günü Vodafone Park’ta saat 20.00’de başlayacak mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. (Fanatik)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder