Beşiktaş'ın 6.5 milyon euroluk Negredo operasyonu nasıl gerçekleşti! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın 6.5 milyon euroluk Negredo operasyonu nasıl gerçekleşti!

Share This

Beşiktaş, Al Nasr’la anlaşan Negredo ile resmen yollarını ayırdı. Sözleşmesi karşılıklı fesh edilen İspanyol golcü 1,1 milyon euroluk alacağını bıraktı. Kartal, 33 yaşındaki oyuncuya ödeyeceği 4 milyon 350 bin eurodan da kurtuldu.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ta Alvaro Negredo defteri resmen kapandı. Siyah-beyazlı kulüp, Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Nasr’la anlaşan ve önceki gün izinsiz olarak Dubai’ye giden 33 yaşındaki İspanyol golcünün sözleşmesini karşılıklı anlaşmayla fesh etti.


Kartal’a 2017-18 sezonunun başında 2,5 milyon euro bonservis bedeliyle Valencia’dan transfer olan Negredo ile senelik 4 milyon 350 bin euro garanti ücret karşılığında 2+1 yıllık sözleşme yapılmıştı. Yüksek maaşına karşılık performansıyla beklentileri tam olarak karşılayamayan deneyimli oyuncunun, Al Nasr’a gitmek için 1,1 milyon euro tutarındaki 2,5 aylık alacağından vazgeçtiği belirlendi.

Son Dakika ve Güncel Beşiktaş Haberleri


Negredo’ya içinde bulunduğumuz sezon için 4 milyon 350 bin euro ödemekten kurtulan Beşiktaş, İspanyol golcünün menajerlik ücretini de Al Nasr’a yükledi. Siyah-beyazlı kulüp bu operasyon neticesinde toplamda yaklaşık 6,5 milyon euroluk (48 milyon lira) yükümlülükten kurtulmuş oldu. Beşiktaş’ın böylece yıllık maaş bütçesi konusunda da elinin bir hayli rahatladığı aktarıldı.

Beşiktaş Amblemi


2 yıl için 8 milyon
Al Nasr’la 2 yıllık anlaşma sağlayan Alvaro Negredo toplamda 8 milyon euro garanti ücret kazanacak. Birleşik Arap Emirlikleri ekibi, 33 yaşındaki İspanyol oyuncuya bu sezon 4,5 milyon euro, önümüzdeki sezon için ise 3,5 milyon euro ödeyecek. (Milliyet)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder