Bu kez futbol konuşsun! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Son yıllarda olaylı maçlarıyla gündeme oturan Fenerbahçe ve Beşiktaş bugün 21.00’de Ülker Stadı’nda karşılaşacak. Krizdeki Kanarya kazanarak kendine gelmek istiyor. Kartal'ın hedefi ise 14 yıl sonra Kadıköy'den zaferle ayrılmak...


siyahlabeyaz | Süper Lig'de 2018-19 sezonunun ilk derbisi bugün oynanacak... Fenerbahçe ve Beşiktaş saat 21.00'de Ülker Stadı'nda kozlarını paylaşacak. Fırat Aydınus'un yöneteceği dev derbi beIN SPORTS'tan yayınlanacak.


Son yıllarda her buluşmaları bol olaylı ve kırmızı kartlı geçen ezeli rakiplerin bu geceki kapışmasından çıkacak sonuç merakla bekleniyor. Büyük bir kriz yaşayan Kanarya derbiyi kazanarak çıkışa geçmek istiyor. Kartal ise Kadıköy'de 14 yıl sonra 3 puanı alıp makus talihine son vermeyi hedefliyor. Fener'de son idmana çıkmayan Skrtel'in forma giymesi beklenmiyor. Beşiktaş'ta ise cezalı Medel yok. İki takım arasında oynanan 348 maçta Sarı- Lacivertliler 130, Siyah-Beyazlılar da 127 galibiyet aldı. 91 derbi berabere bitti.

FENER 14 YILDIR KAYBETMİYOR!
Müthiş bir büyük maç performansı olan Fener evinde 14 yıldır derbi kaybetmiyor. Kanarya son olarak 2005'te Beşiktaş'a yenildi.

SON 6 DERBİDE 17 GOL, 12 KIRMIZI
Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında oynanan son 6 derbide tam 6 kez kırmızı kart çıktı. Buna karşın iki takım toplam 17 gol atabildi. (Takvim)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder