Derbi öncesi Sinan Engin'den çarpıcı sözler : "Kalede Volkan oynasın, Aydınus kırmızıyı kovalar...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Derbi öncesi Sinan Engin'den çarpıcı sözler : "Kalede Volkan oynasın, Aydınus kırmızıyı kovalar...!"

Share This

"Fenerbahçe futbol takımı bu değil. Fenerbahçe'nin kadrosu bunu oynamaz. Dikkatli ve kontrollü oynarsa ancak Beşiktaş'ı yener. Beşiktaş'ın üstüne gideyim, sağlı-sollu gideyim derse dönemez ve Beşiktaş'ta bunu affetmez cezayı keser." diyen Sinan Engin derbi öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | İşte eski Beşiktaş futbolcusu ve tv yorumcusu Sinan Engin'in açıklamalarından derlenenler...

"Derbide Volkan oynamalı"
Derbide Volkan oynamalı. Ali Koç'un müdahel etmesi lazım ve Cocu'nun Volkan'ı oynatması lazım. Ben başkan olsam söylerim Cocu'ya.

Harun yeni alınmış bir kaleci, bu maçta kötü goller yerse Harun'u da kaybedebilirsin. Volkan bu maçların adamı. Fenerbahçe kalesini Volkan korumalı. İyi bir Volkan, İyi bir Harun'dan daha iyi kalecidir. Daha iyi performans sergileyeceğini düşünüyorum.


Fenerbahçe'nin transferleri yetersiz
Fenerbahçe'nin transferlerin yetersiz olduğunu sezon başından beri söylüyorum. Bak Beşiktaş'a bak abi. Gidiyor Liverpool'un kalecisini ve Torino'nun orta sahasını alıyor. Transfer işi özellikle Türkiye'ye çok zor, gelmiyor. Yüksek bir bedel ödemen lazım ki ancak. Buradaki en önemli konu ocak ayına kadar böyle gitmek.


Larin Anadolu takımında zor oynar
Cyle Larin, Anadolu takımında zor oynar. Yine santrfor oynatacaksam ben Vagner'i oynatırım. Galatasaray alıyordu biliyorsun. Alabilseydi bugün Galatasaray'ın forvetiydi. Ben olsam Vagner'i oynatırım.

Galatasaray finale kadar gitsin
Ben Galatasaray'ın kazanmasına çok sevindim. Türk takımları Avrupa'da kazanalım. Türk futbolu adına önemli bu. Ben Türk takımlarının kazanmasını seviyorum. Galatasaray finale kadar gitsin ya. İşimiz seyretmek. Gidebildiği kadar gitsin.

Yayıncı kuruluşu tebrik ediyorum
Bir de yayıncı kuruluşu tebrik ediyorum. Harika, UEFA ve Şampiyonlar gecesi yaşattılar. Bütün maçları yayınladılar. Buradan tebrik ediyorum.

Son Dakika ve Güncel Beşiktaş Haberleri


Fenerbahçe bir teknik direktör getirecekse bu Aykut Kocaman olmalı
Fenerbahçe bir teknik direktör getirecekse bu Aykut Kocaman'ın hakkıdır. Yanlış anlamasınlar ben kimseye haksızlık yapmam yukarıda Allah var bu iş Aykut Kocaman'ın hakkıdır. Geçen sene Aykut Kocaman'a haksızlık yapıldı.

Şampiyonlar Ligi'nin şu an yıldızı Rodrigues
Galatasaray'da Fatih Terim farkı var. Galatasaray'da şu eksik var ama. Rodrigues olmasın sıkıntı yaşar. Tek o oyuncu olmasın sıkıntı. Ertem, senin adamın Tudor oynatmadı onu. Bu Rodrigues'i bu Tudor oynatmadı. Şampiyonlar Ligi'nin şu an yıldızı Rodrigues.


Fırat Aydınus kırmızıyı kovalayacaktır
Tartışmasız en yetenekli hakemi sensin Fırat Aydınus. Eyyam yapma, Allah sana hakem şansı versin. Gördüğünü çal, skora göre maç yönetme. VAR'cılar da insan olun, kimsenin hakkını yemeyin. Sen Türkiye'nin en iyi hakemisin, Cüneyt'ten de daha iyi hakemsin. Futbolcular çok dikkatli olsunlar. Fırat Aydınus kırmızıyı kovalayacaktır. Her an Fırat Aydınus'un kartlarınla karşılaşabilirsiniz dikkat edin. (Ajansspor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder