Fenerbahçe - Beşiktaş derbi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Fenerbahçe - Beşiktaş derbi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Share This

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında derbi mücadelesinde Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Teknik direktör Cocu'nun kader maçında Fenerbahçe Beşiktaş'ı yenmenin hesaplarını yapıyor. Beşiktaş ise Kadıköy'de galibiyet peşinde. Peki, Fenerbahçe - Beşiktaş derbi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?


siyahlabeyaz | Ezeli rakipler Fenerbahçe ile Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'de 6. haftanın kapanış maçında 3 puan mücadelesi verecek. Fenerbahçe'de işler yolunda gitmiyor. Dinamo Zagreb mağlubiyetiyle morali bozulan sarı-lacivertliler Beşiktaş'ı Kadıköy'de taraftarının desteği ile yenerek kötü gidişi durdurmak istiyor. 5 maçta aldığı 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 10 puan toplayan ve 4. sırada bulunan Beşiktaş ise zirve yarışından kopmamak için galibiyet peşinde.


Fenerbahçe - Beşiktaş derbi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
24 Eylül Pazartesi günü saat 21:00'de başlayacak karşılaşma beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

Eksik ve cezalı listesi...
Ev sahibi takımda Martin Skrtel ve Hasan Ali Kaldırım'ın sakatlıkları bulunuyor. Forma giyip giymeyecekleri maç günü belli olacak.

Beşiktaş'ta cezalı Medel derbi maçta forma giyemeyecek. Sarpsborg ile oynanan maçta sakatlığı nedeniyle riske edilmeyen Adriano'nun ise Fenerbahçe derbisinde forma giymesi bekleniyor. (Fanatik)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder