FLAŞ | Fikret Orman'dan Kagawa açıklaması! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, sponsorluk anlaşması sırasında Japon futbolcu Kagawa ile ilgilendiklerini ancak yıldız futbolcunun Almanya'dan ayrılmak istemediğini açıkladı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Japon medya kuruluşu Mainichi ile sponsorluk anlaşması imzalıyor. Fikret Orman, yaptığı açıklamada Kagawa ile ilgilendiklerini ancak oyuncunun Almanya'dan ayrılmak istemediğini söyledi.


Fikret Orman'ın açıklamaları şöyle;
Mainichi, Japonya'nın en eski gazetesi. 50'ye yakın şirketi olan dev bir medya grubu. Japonya'da bastıkları gazetenin toplam tirajı günde 10 milyonun üzerinde. Manichi, Beşiktaş'ın global medya partneri olacak. Sosyal medyada Beşiktaş'ın Japonca hesaplarını açacağız. Japonya'da maç organizasyonları yapacağız. Manichi ile sadece futbol konusunda anlaşma yapmıyoruz. Basketbol ve voleybol ile ilgili de çalışmalarımız olacak. Birlikte turnuvalar yapılacak, oyuncu takasları olacak. Bu sene Shinji Kagawa ile ilgilendik ama kendisi Almanya'dan ayrılmak istemedi. Takımımıza katkı sağlayacağına inandığımız Japon futbolcuları transferi edebiliriz. (Fanatik)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder