Hıncal Uluç'tan sert sözler : "Şenol Güneş kenarda Quaresma’yı yok etmek için duruyor!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Hıncal Uluç'tan sert sözler : "Şenol Güneş kenarda Quaresma’yı yok etmek için duruyor!"

Share This

Hıncal Uluç, A Spor'da yayınlanan 90 A programında gündemi değerlendirdi. Uluç, Şenol Güneş, Quaresma ve Vagner Love hakkında çarpıcı ifadelerde bulundu.


siyahlabeyaz | Hıncal Uluç'un sözlerinden bazı satır başları şu şekilde:

Şenol Güneş kenarda Quaresma’yı yok etmek için duruyor. İyi oynadığı her maç çıkarıyor, kötü oynadığı maçlar ‘Alın, seyredin’ der gibi oyunda tutuyor. Quaresma, televizyon başındaki seyirciyi mest eden hareketler yapıyor. Türkiye’de seyretmesi en keyifli adamlardan biri ancak Şenol Güneş Quaresma’yı sevmiyor.


"En güvendiğin adamlardan biri giderken nasıl haberin olmaz?"
Şenol Güneş, maç sonrasında ‘Negredo gidiyormuş, haberim yok’ dedi. Elindeki en iyi forvetlerinden biri giderken Beşiktaş’ın teknik direktörü haberim yok diyor. En güvendiğin adamlardan biri giderken nasıl haberin olmaz? Sen dağ başında mı yaşıyorsun? Uçan kuştan haberin olacak. Arsene Wenger’den yıllardır haberim yok diye bir laf duydunuz mu?

Son Dakika ve Güncel Beşiktaş Haberleri


"Vagner Love'a kaç maç güvendi?"
Vagner Love Şenol Güneş tarafından öldürülmeseydi, elindeki en iyi forvet olurdu. Kaç maç güvendi, şans verdi? Futbolcu teknik adama inanacak. Selçuk gibi bir adam neden yok oldu Galatasaray’da? Çünkü hoca ile bağlantısı koptu. İstatistikler için oynamaya başlayan Selçuk liderliğini de kaybetti. Bu Selçuk’un umurunda değil. (Ajansspor)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder