İlk 4 haftada Beşiktaş iki ezeli rakibini katladı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İlk 4 haftada Beşiktaş iki ezeli rakibini katladı

Share This

Ligin ilk 4 haftası sona erdi… Beşiktaş yine istatistiklerde zirveye kondu… Geride kalan haftalarda Beşiktaş, iç sahada ortalama 74.5, dış sahana ise 42 ceza sahasına top gönderdi. Özellikle iç sahadaki rakam neredeyse Galatasaray (44.5) ile Fenerbahçe’nin (38) toplamına eşit.


siyahlabeyaz | Geride kalan 4 haftada ceza sahasında topla oynamada da Beşiktaş 28 ortalama yakalayarak ilk sırada. İç sahada yakalanan 37.5’luk ortalama ise Fenerbahçe (22.5) ve Galatasaray’ı (22) çok gerilerde bırakıyor.


Siyah-beyazlılar geride kalan 4 haftada maç başına 17.5 şut atarken, maç başına Galatasaray’dan 4.5 Fenerbahçe’den ise ortalama 5 şut daha fazla attı. Siyah-beyazlıların iç sahada attığı şut 25. Galatasaray’dan 10 tane daha fazla. Fenerbahçe’nin ise net iki katı.

Maç başına 7.3 isabetli şut ortalaması yakalayan Beşiktaş, Galatasaray’dan her maç 1 fazla isabetli şut atarken,  Fenerbahçe’den ise tam 3.3 fazla isabet sağlıyor. Beşiktaş’ın iç sahadaki isabeti 9.5’a çıkarken, Galatasaray’dan sadece yarım şut daha fazla isabet sağlıyor. Ama Fenerbahçe’nin (3.5) neredeyse 3 katı.

Son Dakika ve Güncel Beşiktaş Haberleri


Beşiktaş'ın oyuncuları da istatistiklerde zirvede
Beşiktaşlı oyuncular bireysel istatistiklerde de oldukça dikkat çekiyor… geçen sezon sahaya ağırlığını koyamadığı için eleştirilen Oğuzhan bu sezon sahada kaldığı 307 dakikada 12 şut asisti yaptı. Zirveye kuruldu. Caner ise maç başına 3.9 kilit pas vererek, Oğuzhan’a rakip oldu. Toplamda 63, maç başına da 20.3 ceza sahasına top indiren Caner bir başka istatistikte de zirvede.

toplam 6 isabetli şutla Pepe, Fenerbahçe’nin forvetlerinden çok daha fazla isabetli şut çekti. 96 top karşılayan maç başına 24 ortalama yakalayan Pepe, rakipten top karşılama istatistiklerinde de yine zirvede. 3 asist yapan Q7’yi geçen tek isimse Kasımpaşa’nın lige fırtına gibi başlayan ve sahada kaldığı 86 dakikada 4 asist yapan oyuncusu Özgür Çek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder