İşte Beşiktaş'ın Bursaspor maçı muhtemel 11'i! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İşte Beşiktaş'ın Bursaspor maçı muhtemel 11'i!

Share This

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Bursaspor’la bugün deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş son çalışmasını dün akşam yaptı. Bursa'ya varan ve son antrenmanını da yapan siyah beyazlıların son dakika muhtemel ilk 11'i ise şöyle...


siyahlabeyaz | Süper Lig’in 4. haftasında Bursaspor’la bugün deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş son çalışmasını dün akşam yaptı. Basına kapalı tutulan antrenmanın ardından Bursa’ya giderek kampa giren siyah-beyazlı futbolcular yaklaşık 1,5 saat süren idmanda taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirdi.


Tolga Zengni’in sakatlığı nedeniyle Antalyaspor ve Partizan maçlarında kaleyi Utku Yuvakuran’a teslim eden Teknik Direktör Şenol Güneş’in, Bursa’da yeni transfer Loris Karius’a ilk 11’de forma vermesi bekleniyor. Siyah-beyazlı hoca bir diğer yeni transfer Adem Ljajc’i ise takımla ilk kez dün akşam idmana çıkması nedeniyle büyük ihtimalle yedek soyunduracak.

Son Dakika ve Güncel Beşiktaş Haberleri


İşte Beşiktaş'ın Bursaspor karşısında sahaya çıkması beklenen ilk 11'i
Karius - Gökhan Gönül - Pepe - Vida - Adriano - Ryan Babel (Caner) - Ricardo Quaresma - Tolgay - Medel - Oğuzhan - Negredo (Milliyet)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder