Ljajic, Bursaspor karşısında sahada olacak mı? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Adem Ljajic, bu hafta deplasmanda oynanacak olan zorlu Bursaspor karşılaşmasında kadroda olması taraftarların en çok merak ettiği konulardan bir tanesi.


siyahlabeyaz | Ligde yarın 99. kez karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş ile Bursaspor arasında, yeşil beyazlıların ilk kez Türkiye 1. Futbol Ligi'nde mücadele etmeye başladığı 1967-1968 sezonundan bu yana yapılan 98 lig maçından 45'ini Beşiktaş, 16'sını Bursaspor kazandı, 37 maç da berabere sonuçlandı.


Rekabetteki son 10 maçı yitirmeyen siyah-beyazlıların ligdeki 135 golüne, yeşil-beyazlılar 88 golle karşılık verdi.

Geçen sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı ise siyah beyazlılar 2-1 kazandı, ikinci yarıda Bursa'daki karşılaşma 2-2 beraberlikle tamamlandı.

Son Dakika ve Güncel Beşiktaş Haberleri


Ljajic Bursaspor karşısında görev yapacak mı?
Beşiktaş'ın yeni transferi Adem Ljajic'in lisansı çıkarıldı. 27 yaşındaki yıldız oyuncunun Şenol Güneş tarafından kadroya alınması beklenmiyor. Ancak bir sezon boyunca Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyecek olan yeni transferin lisansının çıkması nedeni ile tabi ki görev verilmesi halinde hafta sonu oynanacak olan Bursaspor karşılaşmasında görev yapabilmesi mümkün.

Beşiktaş'ın bir diğer yeni transferi Loris Karius'un ise Bursaspor karşısında ilk 11'de sahada yerini alması bekleniyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder