Mehmet Demirkol : "Karius'u anlamak mümkün değil!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Mehmet Demirkol : "Karius'u anlamak mümkün değil!"

Share This

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, beIN Sports 1 ekranlarında yayınlanan beIN FİNAL programında 4. haftayı değerlendirdi. Mehmet Demirkol'un Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray hakkında açıklamalarından bazıları şu şekilde:


siyahlabeyaz | Bizim takımlarının performansı gruplarında belirleyici olacak. Beşiktaş için de aynı şey geçerli.


Karius yediği golde o açıyı nasıl bıraktı anlamak mümkün değil. Bir takımın 10 numarası 360 dereceyi sürekli kontrol etmek zorunda. 70 metre şahane pas, Sakho da Vida'yı Pepe'ye vurduruyor. 3 büyük hata, 3 büyük hareket.

Galatasaray...
Taraftara, '2 forvet 1 stoper alacağız' diyorsun. Sonra kura çekiliyor, 'Hesabı yanlış yaptık, transfer yapamayacağız' diyorsun. Kusura bakmasınlar ama bu bir rezalet. Fatih Terim de bunu demiştir. Galatasaray, 4-6-0 oynamalı. Feghouli'nin bu durumda oynaması gerekiyor. İdeal kadronun orta sahası, Ndiaye ve Fernando. Ama kolay değil...

Son Dakika ve Güncel Beşiktaş Haberleri


Fenerbahçe...
Slimani'nin gücünde bir sorun yok, maçın sonunda diri bir şekilde kalabiliyor. Bu kaçırdıklarını yarın atar. Kendi standartında olsa Fenerbahçe'nin şu an 10 puanı vardı. Ama pozsiyona girme konusunda bir problemi yok. Cocu, Fenerbahçe orta sahası için teşhisi doğru yaptı. Orayı değiştirmek istiyor. Ben aldığı kararın doğru ama geç olduğunu düşünüyorum. (Ajansspor)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder