Önder Özen : “Topu vermeyin, rakibi ıslıklatın diye laflar...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Önder Özen : “Topu vermeyin, rakibi ıslıklatın diye laflar...!"

Share This

Önder Özen beın Sports ekranlarında yayınlanan beIN FC programında Bursaspor Beşiktaş maçını değerlendirdi. Özen'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde...


siyahlabeyaz | Ljajic kiralandı. Öyle bir zamanda kiralarsınız ki birçok kulvarda oynar. Milli ara var. Beşiktaş, 7 aylığına kiralamış olacak. Kiralık oyuncular geçici çözümlerdir. Satın alma da mecburiyse, yatırım yapıyorsanız bugün de vardır, yarın da vardır.


Büyük takımlar, kendi liginin favorileri, favori olmayan takım karşısında öne geçmişse iki tane seçenek vardır. Ya devam ediyorum, ya da topu vermiyorum. Bıktırana kadar pas yapıyorum. Var mı bu kalite? Var. Soyunma odasında, “Topu vermeyin, rakibi ıslıklatın” diye laflar duymuşuzdur.

Son Dakika ve Güncel Beşiktaş Haberleri


Bursa tribünlerini inançlı tuttuğunuz sürece, onlar da takımı inançlı tutar. Bugün de öyle oldu. Necip’in girişinden sonra, gelmeyen rakibe “gel” dedi. Beşiktaş’a da biraz dur demek oldu. Ljajic’in girmemesini doğru bulmadım. Necip de değerli oyuncu ama doğru bulmadım.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder