Quaresma için ilginç Dubai itirafı : "Takım içinde bunu sorun etmeyen futbolcuları bile gerdi!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Quaresma için ilginç Dubai itirafı : "Takım içinde bunu sorun etmeyen futbolcuları bile gerdi!"

Share This

Beşiktaş'ta 40 yaşına kadar futbol hayatını devam ettirmeye hazırlanan, bıraktıktan sonrada siyah beyazlı kulüpte scout şefi olması planlanan  Ricardo Quaresma için Ahmed Khalifah, Dubai ile ilgili çok ilginç bir itirafta bulundu.


siyahlabeyaz | Ricardo Quaresma, Beşiktaş'ta herkesin gözdesi... Portekizli oyuncu 40 yaşına kadar oynamak istiyor. Q7'nin hayallerinden birisi de Beşiktaş için çalışmak. Başkan Fikret Orman için zaman zaman bu fikrini açan Q7, antrenörlükten çok daha farklı görevler hayal ediyor. Her konuşmasında Başkan Orman'a yeni oyuncuları anlatan Q7 için en ideal görev ise scout ekibinin başı olarak görülüyor.


Quaresma için Dubai itirafı
Dubai ekibinin CEO'su Ahmed Khalifah Hammed Gulf News'te katıldığı programda Ricardo Quaresma ile ilgili ilginç bir anısını paylaştı. “İstanbul’dan Quaresma'yı almıştık. Bize gelmek için çok uğraşmıştı. Ama gelipi, tribünlerdeki boşlukları görünce hemen o gün, eski takımının taraftarını övmeye başladı. Takım içinde bunu sorun etmeyen futbolcuları bile gerdi" diye konuştu.

CEO, Dubai’ye gelen futbolcuların en büyük sorununun boş tribünler olduğunu söyledi. (Fotospor)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder