Rıdvan Dilmen'den Negredo yorumu : "Acayip bir üçgen var!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Rıdvan Dilmen'den Negredo yorumu : "Acayip bir üçgen var!"

Share This

Beşiktaş'ta forma giyen İspanyol futbolcu Negredo, Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Al Nasr'ı ile görüşmek için Dubai'ye gitti. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Negredo ile ilgili olarak, "Beşiktaş'a Negredo'yla ilgili gelmiş bir yazılı teklif yok. Dün de yoktu, bugün de yok. Nereye gittiğiyle ilgili bana bir bilgi gelmedi. Bir yere gittiyse kulübümüzün onayıyla gitmiş olamaz. Beşiktaş'a teşekkür ettiyse inşallah iyi bir bonservis bedeli getirmiştir" dedi.


siyahlabeyaz | Negredo'nun İstanbul'dan ayrılmasıyla ilgili NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Negredo açıklamasını da değerlendirdi.


Birleşik Arap Emirlikleri'nin transfer sezonun 23 Eylül'de biteceğini ifade eden Rıdvan Dilmen, "Sabırlı olmak lazım ama lige ara verilmemiş seyahat pek anlamlı değil. Kaldı ki Fenerbahçe maçından önce bir futbolcuya 'Git, 2-3 gün gelme' denmez" dedi.

Son Dakika ve Güncel Beşiktaş Haberleri


Negredo'nun Beşiktaş'tan ayrılacağını düşündüğünü ifade eden Rıdvan Dilmen, "Ayrılması kötü bir şey de değil. Çünkü Beşiktaş Negredo'ya ciddi paralar ödüyor" dedi. (Fanatik)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder