"Arjantin-Nijerya, Göztepe-Fenerbahçe ve bu akşam... Bence Cüneyt Çakır VAR'a karşı!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Arjantin-Nijerya, Göztepe-Fenerbahçe ve bu akşam... Bence Cüneyt Çakır VAR'a karşı!"

Share This

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Bursaspor Beşiktaş karşı karşıya geldi. Rıdvan Dilmen maçın devre arasında ve sonunda maçı NTV'de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında çarpıcı sözlerle değerlendirdi.


siyahlabeyaz | İşte Dilmen'in açıklamalarından bazıları...

"Samet Hoca'nın Bursaspor'da olması bir avantaj. Hiç korkmadan genç oyuncu oynatabiliyor. Okan oynuyor kaleci, Burak oynamaya başladı. Okan mesela geçen sene çok iyi bir performans göstermişti İstanbulspor takımında. Çok güvenli bir kere"


"Babel ile Quaresma'nın yerini değiştirmesi lazım"
"Bursaspor-Beşiktaş maçlarının tansiyonu son zamanlarda yüksek oluyor. Bu maçta öyle gidiyor ve çok iyi futbol olmuyor. Kaleci ilk maçında iyi bir kurtarış yaptı. Pozisyona da dikkatli baktım geç yattı"

Beşiktaş'ın. Barış mesela süratli oyuncu Babel geçmekte zorlanıyor. Negredo, Ertuğrul ile Chedjou arasında kaldı. Çok poziyon bulamadı"


"Dengeli bir maç ama kaliteli bir maç değil. Vida çok önemli bir hamle yaptı ceza sahası içinde riskli ama önemli bir hamle yaptı. İlk yarıyı izlemeyenler için çok bir şey kaçırmadılar"

"Beşiktaş'ın yediği gol enteresan. Uzun atılan bir top sonucu Adriano biraz uzak kaldı. Pepe ve Vida'nın pozisyon hataları. Kaleci de Liverpool kalecisi. Bir anda uyudular. Diafro Sakho hemen hamle yaptı ve iki puana sebep oldu"

"Bana göre Cüneyt Çakır VAR'a karşı"
"Cüneyt Çakır büyük bir özgüven sahibi olduğu için VAR çok bakmak istemiyor. Gol ofsayt olur olmaz tartışmıyorum, Necip'e göstermediği bir sarı kart var ayrıca Chedjou'nun bir pozisyonu var"

Son Dakika ve Güncel Beşiktaş Haberleri


"Arjantin-Nijerya maçı izledi uygulamadı. Göztepe-Fenerbahçe maçında Alper'in pozisyonu ve bu akşamki pozisyonlar var. Bana göre Cüneyt Çakır VAR'a karşı"

'Oğuzhan kaybedilecek bir oyuncu değil'
"Oğuzhan geçen hafta eleştiriliyordu. Söyledik yine bahsedelim, Oğuzhan kaybedilecek bir oyuncu değil. Bugün çok önemli iki top attı. Medel ve Necip ile oynadı. Necip'i almak 1-0'ı korumaktır. "


"Milli Takım havası başkadır"
"Milli Takım maçlarının İstanbul'da olmaması doğru değil. Ben oynarken mesela San Marino ile bile oynarken sahalar full idi. Milli Takım havası başkadır"

"Euro 2024 için biz mesela yer verdik mi programlarda? Sadece bazı yabancı oyuncular sağolsun katkı verdi. "

"Huesca takımı uyuyan devi uyandırmış neden gidip 2.golü atıyorsun bak 8'lik oldular. Serdar Gürler de 8 gol yiyen takımda ilk 11 oynayamamış. "




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder