''Şenol Güneş'in yerine Guti gelecek'' iddiasını başkana sordu - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

''Şenol Güneş'in yerine Guti gelecek'' iddiasını başkana sordu

Share This


Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Başkan Fikret Orman ile bir görüşme gerçekleştirdi.


siyahlabeyaz | Bir tarafta Başkan Fikret Orman’ın seçilir seçilmez daha önce “ben olduğum sürece onunla çalışacağım” dediği Şenol Güneş’e 3 yıllık sözleşme teklif edeceği iddia ediliyor. Diğer tarafta ise “bu sezon Güneş’in son yılı gelecek sezon takımı Guti çalıştıracak” iddiaları konuşuluyor.


Guti ve İlhan Mansız’a ilk günden beri karşı çıkan Güneş’in de bu dedikodulardan yorulduğu ve Başkan Fikret Orman’la bir görüşme yaptığı bildirildi. Orman’ın ise “abi” dediği Güneş’e, “dedikodulara aldırma. İşimize bakalım. Biz iyi oldukça bizi yıpratmak için bu dedikodular daha çok çıkacak” sözleriyle motive ettiği öğrenildi.

Güneş'ten yedek kaldığı için mızmızlanan oyunculara...
Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Elit Teknik Direktörler toplantısının dönüşünde Başkan Fikret Orman’la bir araya geldikten sonra futbolcularla da bir toplantı yaptı. Güneş özellikle yedek kaldıkları için sıkıntı yapan Gökhan Töre, Lens, Vagner Love gibi oyunculara, “herkese her an ihtiyacım var… çalışırsanız formayı alırsınız. Ben bile alamam” dedi. (Fotospor)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder