Şenol Güneş'ten derbi taktiği! Üç isme büyük görev... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş'ten derbi taktiği! Üç isme büyük görev...

Share This


Sarpsborg maçı sonrası derbi hazırlıklarına ara vermeden başlayan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, kafasındaki oyun sistemini de oturtmaya başladı. Takım halinde defans, hızlı pas oyun planını uygulamayı düşünen usta hoca, idmanlarda şut çalışması yaptırıyor.


siyahlabeyaz | Güneş'in bu konuda ekstra görev vereceği isimler ise Babel, Ljajic ve Quaresma olacak. Antrenmanlarda Oğuzhan'dan bu isimlere şut atabilecekleri alan açmasını söyleyen siyahbeyazlı çalıştırıcının, 3 yıldıza "Kaleyi gördüğünüz yerden vurun. Rakip kaleyi tehdit edecek her şeyi deneyin" talimatı verdiği bildirildi.


Güneş’ten sabır tavsiyesi
Öte yandan oyunculara dikkatli ve sabırlı olmaları yönünde tavsiye veren Güneş'in "F.Bahçe'nin güçlü silahları var, son halleri aldatmasın. Derbi her zaman derbidir. Dış etkilere kulaklarınızı tıkayın" dediği de gelen haberler arasında.


Bal arısı Babel
Bu sezon ligde 3, Avrupa'da attığı gollerle takımın en skorer iki isminden biri olan Babel, Kartal'a puan bakımından önemli katkı yaptı. Beşiktaş'a 5 puan kazandıran Hollandalı, Kasımpaşalı Diagne'nin ardından ligde takımına en fazla katkı veren 2. oyuncu durumunda.

Son Dakika ve Güncel Beşiktaş Haberleri


Adriano bir adım önde
Medel'in yerine oynayacak isim için kafasında 4 aday (Necip-Tolgay- Adriano-Atiba) olan Şenol Güneş'in ibresi Adriano'dan yana dönmeye başladı. Daha önce o bölgede kullanıp verim aldığı sambacı hem iki ayağını etkili kullanabilmesi hem de sürpriz şutlar atabilmesi nedeniyle formaya yakın.


Taraftara bilgilendirme
Kulüpten, derbi için taraftarlara bilgilendirme yapıldı: 

"Maçı tribünde izleyecek taraftarlarımız stadyuma toplu olarak götürülecektir. Taraftarlarımızın pazartesi günü Vodafone Park kuzey kale arkasındaki belediye parkında buluşmaları gerekmektedir. Hareket saati 17.00'dir. Bilet kontrolü yapılarak taraftarlarımız otobüslere alınacaktır."


Quaresma’dan Adalı'ya zafer sözü
Önceki gün sosyal medyadan "Kadıköy'de muhteşem oynayacağım" açıklamasını yapan Ricardo Quaresma, yeniden yönetime dönen Serdal Adalı'ya da zafer sözü verdi.

Beşiktaş Amblemi


Quaresma'dan Adalı'ya: "Galibiyeti seninle kutlayacağız"
Portekizli oyuncu, Adalı'ya geçen sezon bir maçta galibiyeti getirdiğini diğerinde ise kırmızı kart görerek hayal kırıklığı yarattığını hatırlatarak, "İkinci maçta yaptığım hata bu kez olmayacak. Kadıköy'den büyük bir zaferle döneceğiz. Galibiyeti seninle kutlayacağız" dedi. (Fotomaç)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder