SON DAKİKA | Negredo Dubai'ye resmen transfer oldu! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Dün ailesi ile birlikte Dubai'ye yola çıkan Beşiktaş'ın İspanyol golcüsü Alvaro Negredo'nun Al Nasr takımına transfer olduğu resmen açıklandı.


siyahlabeyaz | UEFA Avupa Ligi grup mücadeleleri ve zorlu Fenerbahçe derbisi öncesi forvet hattında bu sezon başarılı bir form yakalayan Alvaro Negredo'nun BAE ekibi Al Nasr'a transfer süreci tamamlandı.


Bilindiği gibi dün yeniden Beşiktaş Kulübü başkanlığına seçilen Fikret Orman, Negredo'nun Dubai'ye gidişi ile ilgili kendisine sorulan sorulara kulübünün ve kendisinin herhangi bir bilgisi olmadığını, izinli günlerinde oyuncularının transfer görüşmesi yapabileceğini belirtmişti.

Ayrıca hava alanında Beşiktaş kulübü adına yetkili olarak hazır bulunan bir personel bu akşam yapılacak antrenmana katılmaması durumunda yaşanacak süreç ile ilgili evrakları oyuncuya iletmiş ve imzasını almıştı.

Negredo hava alanında neler söylemişti?
Sezon başında teknik direktör Şenol Güneş’in kadroda düşünmediğini açıkladığı Negredo, İstanbul’dan ayrılırken yaptığı açıklamada, “Evet, Beşiktaş'tan ayrılıyorum. İstanbul’u özleyeceğim. Burada kalmak isterdim ama ekonomik şartlar hem beni hem de kulübü zorluyordu. En iyi karar bu olacak” demişti.

Beın Sports'un verdiği habere göre sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edilen İspanyol golcünün anlaşması şartları gereğince siyah beyazlılar Al Nasr Kulübü'nden de 1 milyon Euro transfer ücreti alacağı belirtildi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder