4-1'lik galibiyet bile kurtarmadı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig'de Çaykur Rizespor karşısında alınan 4-1'lik farklı skora rağmen takımın saha içerisindeki genel oyun performansından memnun kalmadı.


siyahlabeyaz | Milli arayı eksikleri kapatmak için önemli bir fırsat olarak gören Şenol Güneş, çalışmalarını temel eksiklikler üzerinde sürdürdü. Teknik ekibin çalışmaları sonunda tüm oyuncuların bireysel fizik gücü haritaları çıkarıldı. Her oyuncu için kişisel antrenman programlarını uygulattı.


Milli takımlardaki oyuncularının durumlarını yakından takip eden Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, yardımcılarından detaylı rapor aldı. Şenol Güneş, kadro iskeletini büyük ölçüde oturttuğu ve eksiksiz çalışmalara başlandığında sistemini tam anlamıyla yerleştireceği görüşünde…

Rizespor maçında oyunu beğenmese de alınan galibiyet Güneş tarafından, “işler rayına oturmaya başlayacak” şeklinde açıklandı. Yaşlı bir takım olduklarını kabul eden Güneş, enerjilerini en iyi şekilde kullanmak için haritaların çok işe yarayacağına inanıyor.

Güneş'ten dönüş uyarısı
Alınan 4-1’lik Rizespor galibiyeti bile Şenol Güneş’i tatmin etmeye yetmedi… tecrübeli teknik adam geriye oynama konusunda ne kadar uyarı yapsa da oyuncuları bu huylarından bir türlü vazgeçmiyor. Güneş ise, “önde oynarken topu gereksiz yere geriye gönderdiğimizde saniyeler değil dakikalar kaybediyoruz. Aynı yere dönmek için. Zaman zaman da topu kaybediyoruz. Çünkü geriye oynadığımı zamanlar ileri uzun topta atıyoruz. Buda dengemizi bozuyor. Geriye dönmeyin” uyarılarını yapıyor.


Güneş'in zemin isyanı
Sezon başına yapılan Shakira konserinden sonra Vodafone Park’ın zemini bir türlü kendine gelemedi. Genk maçına yetişmesi beklenen zemin Rizespor maçından sonra bile Güneş’in tepkisini çekti. Tecrübeli teknik adam maçtan sonra kendisini kutlayan yöneticilere, “artık zemin işini halledelim” diyerek sözünü sakınmadı. (Fotospor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder