Ahmet Çakar: ''Beşiktaş taraftarına yazıklar olsun...'' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ahmet Çakar: ''Beşiktaş taraftarına yazıklar olsun...''

Share This

Çoğu zaman sert sözleri nedeni ile siyah beyazlı taraftarların eleştirisine maruz kalan eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, Spor Toto Süper Lig'de oynanan karşılaşmaları ve spor gündemini değerlendirdi.


siyahlabeyaz | Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, Spor Toto Süper Lig'de oynanan karşılaşmaları ve spor gündemini değerlendirdi.


Türkiye, yeni golcüsünü buldu, ne Eren Derdiyok ne Slimani ne de başka biri! Süleyman Soylu'nun dün şöhretler maçında attığı gol yılın golüdür.

Vagner Love'a 'Go home'' diyen Beşiktaş seyircisini kutluyorum. Çünkü bu oyuncu çok tehlikeli bir oyuncudur ve neyin peşinde olduğunu biliyorum. Vagner Love'ın DNA'sı Beşiktaş'a uygun değil.

Bu akşam Türk hakemleri yüzgara göre hareket ettiklerini göstermişlerdir. Beşiktaş taraftarları sürekli twitter'da hakemler aleyhine kampanyalar yaptılar.

Beşiktaş taraftarına yazıklar olsun, ben sizi kul hakkı yemeyen insanlar sanıyordum. Sizler Yusuf Namoğlu ile şampiyonluk yaşamadınız mı?

Zamanından çok tuhaf hatalarla şampiyonluklar yaşadınız Quaresma'lar falan atılmadı.

Yusuf Namoğlu çok dürüst ve namuslu bir insandır. Bugün Beşiktaş'ın kazandığı penaltıyı VAR'da izleyip bir hakem veriyorsa yazıklar olsun.

Beşiktaş'ın penaltısında daha önce Göztepeli futbolcuya faul var. (Beyaz Tv)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder