Ali Ece'den Beşiktaşı oyuncuya sert eleştiri: Sultanahmet'ten Kanadalı turist getirmişler! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ali Ece'den Beşiktaşı oyuncuya sert eleştiri: Sultanahmet'ten Kanadalı turist getirmişler!

Share This

Rizespor karşılaşmasında 2 gol atan Mustafa Pektemek'in başarılı performansına vurgu yapan Fanatik gazetesi yazarlarından Ali Ece, Kanadalı golcü Cyle Larin hakkında sert yorumlarda bulundu!


siyahlabeyaz | Pektemek, hakkında konuşan yazarımız Ali Ece şunları söyledi.


"Duruma 3 boyutlu olarak bakalım. Birincisi finansal açıdan. Sözleşmeye kendisi silah zoru ile imza atmadı. Mustafa Pektemek'in zaten sözleşme karşılığı olarak böyle oynaması gerekiyor. İkincisi, Mustafa Pektemek çok iyi bir çocuk ve iyi hatırlanmak ister iyi insanlar. Tabi bir insan için para da önemlidir ama her şey para değildir. Yani şiirde ki gibi Yahya Kemal'in... "Hoş bir seda bırakalım". Mustafa Pektemek işte böyle bir çocuk. Geçirdiği şanssız sakatlıklar var ama Larin'in arkasında yedeğe düşecek kadar kimse ona kötü oyuncu diyemez. Bunu kabul etmiyorum. Bende bunu söylüyorum haftalardır."

Sultanahmet'ten Kanadalı turisti getirmişsin... 
Larin'in son maçtaki performansı böyleydi Genk maçında. Orada oynadığı kadar kötü oyuncu değil Larin. Ama bu kadar kötü durumda ise zaten bu kadar kötü durumdaki Larin'i sen nasıl kesemiyorsun diye adama sorarlar. O da cevabını böyle verir işte. Her oyuncunun yapması gereken budur. Yorumcular kötü oynayanları savunmak için yoktur. Kötü futbolcunun gelişimine katkısı yoksa zaten onlar yorumcu değildir. Bana göre laga luga... Buna zamanında cevap vermeyen futbolcuda mesleki açıdan yüzde yüz olarak futbolcu değildir. Helal olsun Hasan Ali'ye. Onu en çok ben eleştirdim. (Fanatik)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder