Ali Ece'den olay Beşiktaş yorumu: Eskiciye versen 3 mandal vermez! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ali Ece'den olay Beşiktaş yorumu: Eskiciye versen 3 mandal vermez!

Share This


Deplasmanda çıktığı son 4 karşılaşmadan galibiyetle ayrılamayan Beşiktaş Göztepe karşısında Oğuzhan'ın kullandığı penaltı vuruşunu değerlendiremedi. Çok sayıda pozisyonun bulunduğu Göztepe Beşiktaş maçının penaltı anı ve Oğuzhan'ın kaçırmasını Ali Ece, karşılaşmayı yorumladı!


siyahlabeyaz | Ali Ece, Tivibu SPOR'da Göztepe-Beşiktaş maçını yorumladı.


 Ali Ece, "Beşiktaş'ta bazı oyuncuların performansı o kadar kötüydü ki, eskiciye versen karşılığında sana üç mandal vermez. Bu birincisi. İkincisi zaten Oğuz hoca da söyledi. Göztepe deplasmanında eksikler nedeniyle zorlanacağın çok belli. Tam kadro olsan da zorlu bir deplasman."

"Çok iyi bir kalecisi var Beto...  Aynı zamanda penaltı kurtarma konusunda dünya çapında bir kaleci. Bugüne kadar kariyerinde kendisine karşı kullanılan penaltıların yüzde 20'ini kurtarmış. Müthiş bir oran. Türkiye'ye geldiğinden beride 5-6 civarı penaltı kurtardı. Penaltı kurtarması ile ünlü bir kaleci.Yüzde 50 oranda muhtemel rakiplerin muhtemel penaltıcılarının penaltılarını nereye kullandıklarını çalışarak maça çıkan bir kaleci. Yüzde 50'de yetenekli bir kaleci. Mesela sen bile (moderatörü göstererek) yetenekli bir kaleci değilsin ama Oğuzhan'ın sağa vuracağını biliyorsun. Penaltı kullanılmadan söyledin. Yayıncı kuruluşta gösterdi Oğuzhan nerelere kullanmış. Peki tamam Oğuzhan'ın topu sağa vuracağını bütün Türkiye biliyor da, Babel varken, Oğuzhan'ın neden penaltıyı kullandığını hiç kimse bilmiyor." dedi! (Siyahlabeyaz)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder