Aman hoca kurtar bizi fillerden! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

BEŞİKTAŞ, özlediği ruh ve hırsı Çaykur Rizespor karşısında yakaladı. Zira GENK ile oynanan UEFA Ligi maçında geçtiğimiz hafta futbolcular ıslıklanmış, yönetim protesto edilmiş, hoca Şenol Güneş’e, !Bu takım neden oynamıyor hocam?” diye sorulmuştu.


siyahlabeyaz | Futbolcular, tribünlerden yükselen haklı sesleri duydu. Ya da en azından bir kısmı…

O gün en çok haksızlığa uğrayan adeta kurunun yanında yaş da yanar mantığıyla ıslıklanan takımın asi çocuğu Ricardo Quaresma, Rize maçında 3 asist yaptı ve sahada basmadık yer bırakmadı.


Geçirdiği sakatlıklar nedeniyle bir türlü istenileni veremeyen Mustafa Pektemek iki gole imza attı ki gollerin asistleri Quaresma’dandı.

Kim ne derse desin, Quaresma bu takımın itici gücüdür. Pek tabii ki hiç kimse Beşiktaş’tan büyük değildir, mutlaka herkesin bir alternatifi bulunur ama Quaresma gibi bir futbolcunun hırsıyla, tekniğiyle yeri zor doldurulur.

Ama ıslıklananlardan sırtında 10 numara taşıyan Oğuzhan Özyakup Rize maçında da varla yok arasındaydı mesela! Oğuzhan oynamıyor ama hoca ısrarla oynatıyor.

Eğer o soru sorulacaksa soralım tekrar; “Hocam Oğuzhan niye oynamıyor!”

Peki hocam bizi kim kurtaracak bu fillerden?

Ayrıca Quaresma’nın yeri zor doldurulur derken;

Marcelo!
Aboubakar!
Talisca!
Fabricio!

Der ve parantezi açarım!



Beşiktaş’ın kasası bu oyuncuların satışlarıyla doldu dolmasına da bir forvet alınmadı mesela.

Beşiktaş Çaykur Rizespor karşısında farklı bir galibiyet kazanmış olabilir ama dünkü maça dair en güzel ve yerinde eleştiri bence spor yorumcularından değil içeriden birinden geldi.
Kara kartal’ın file bekçisi Loris Karius, “Farklı bir galibiyet kazanmış olabiliriz ama rakibimizin uzun süre eksik oynadığını da gözardı edip şımaramayız!” dedi.

Kayserispor maçı dışında kalesini gole kapatamıyor Beşiktaş! Peki bunda hata Karius’un mu?

Yan toplardan ve duran toplardan çok açık yiyoruz ve takımın kontrataklara gösterdiği refleks düşük kalıyor toparlanmak güçleşiyor. Türkiye’nin en iyi kadrosuna sahip takım olan Beşiktaş’ta bir Pepe’nin sakatlığında bile yerine konacak adam bulunamıyorsa diyecek söz çok az.

Önümüzde bir Başakşehir maçı var ve cezalı konuma düşen Quaresma’nın yerine bir maç oynayıp bir maç oynamayan Lens olacak.
Muhtemelen ilk 11’in forveti de Mustafa Pektemek…

Beşiktaş’ın acilen defans ve orta saha üzerinde yoğunlaşması lazım.

Çünkü takımın kalbi oynarsa takımın her yanı oynuyor.

Hoca Oğuzhan ısrarından vazgeçecek mi, Beşiktaş ateşlenecek mi göreceğiz… (Kaan Özbek / Fotospor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder