"Beşiktaş'a Ryan Babel için 8 milyon euro teklif edildi ancak...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Beşiktaş'a Ryan Babel için 8 milyon euro teklif edildi ancak...!"

Share This

Sabah Gazetesi'nden Fatih Doğan, Flamengo'nun Ryan Babel için Beşiktaş'a 8 milyon euro teklif ettiğini ancak oyuncunun Brezilya kulübüyle maaş konusunda anlaşamadığını söyledi.

siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta sergilediği performansla alkış toplayan Ryan Babel'in transferiyle ilgili gazeteci Fatih Doğan'dan dikkat çeken bir iddia geldi. TRT Spor'da konuşan Fatih Doğan, Flamengo'nun Beşiktaş'a Babel için 8 milyon euro teklif ettiğini ancak oyuncunun yıllık 4 milyon euro maaş konusunda ısrarcı olması nedeniyle transferin gerçekleşmediğini ifade etti.


Beşiktaş, Ryan Babel'in sözleşmesini uzatacak mı?
TRT Spor'da yayınlanan Gündem Futbol programında konuşan Fatih Doğan şunları söyledi:

"Flamengo, Babel'e 3 milyon euro maaş verdi. Babel 4 milyon istedi. Beşiktaş'tan da 2,2 milyon euro alıyor ve maaşını 4'e çıkarmak istiyor. Fakat Başkan ile görüştüm 'O paraları veremem' dedi. Babel'in avukatı Beşiktaş kulübünde pek sevilmiyor. İşi bozan adam olarak görüyorlar. Flamengo, Beşiktaş'a 8 milyon euro vermişti ama avukatı 4 milyon euro maaşta ısrar edince anlaşma olmadı. Beşiktaş şu an için sözleşme yenileme konusunda yavaştan görüşmelere başladı. Ocak ayında konuyla ilgili gelişmeler olabilir." (Futbol Arena)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder