Beşiktaş'ın Vodafone Park büyüsü bozuluyor! 3. kez... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın Vodafone Park büyüsü bozuluyor! 3. kez...

Share This

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Genk ile sahasında karşılaştı. Mücadele Genk'in 4-2 üstünlüğü ile sona ererken Siyah-Beyazlı takım evinde bir kez daha teslim oldu.


siyahlabeyaz | Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde evinde Genk ile karşılaştı. Mücadele Genk'in 4-2 üstünlüğüyle sona ererken Beşiktaş Vodafone Park'ta bir hüsran daha yaşadı.


Beşiktaş'ın Vodafone Park'ta yenildiği maçlar


Siyah-Beyazlı ekip üst üste alınan kötü sonuçların ardından çıktığı Genk maçından daiyi bir sonuç alamadı. Beşiktaş, evinde konuk ettiği maçlarda bu sezon 2. yenilgisini alırken genel tabloda da kötü bir istatistiğpe imza attı.

Beşiktaş, Vodafone Park'ın açılmasının ardından 3. kez iç sahada mağlubiyet yüzü gördü.Beşiktaş, geçen sezon Bayern Münih bu sezon ligde Antalyaspor ve Genk maçlarında evinde yenilgiyi tattı.

Beşiktaş taraftarından Vodafone Park'ta tepki


Beşiktaş, Vodafone Park'ta Genk ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk 45 dakikasında oldukça etkisiz bir futbol ortaya koyan Beşiktaş, Genk takımının orta alanda hızlı çıkışlarına engel olamadı ve ilk 45 dakikayı 1-0 yenik durumda kapattı.


''SABRIMIZ TAŞIYOR''
Beşiktaş taraftarları siyah beyazlı takımın ilk 45 dakikada oynadığı kötü futboldan memnun olmadı. Siyah beyazlı taraftarlar ''Sabrımız taşıyor, adam gibi oynayın!'' tezahüratında bulundu.

''ŞENOL HOCA TAKIM NİYE OYNAMIYOR?''
Siyah beyazlı taraftarların hedefinde son olarak Şenol Güneş vardı. Beşiktaş taraftarları Şenol Güneş'e yönelik "Ne zaman şampiyonluk diye bağırsak, kursağımızda kalıyor. Söylesene Şenol hoca, takım niye oynamıyor? tezahüratında bulundu. Siyah beyazlı taraftarlar karşılaşmanın ilk 45 dakikasının bitimine doğru takımı alkışla protesto etti.

Öte yandan Beşiktaş Sportif Direktörü Ali Naibi, ilk yarı bitiminde futbolcuları tribüne gönderdi. Oğuzhan futbolcuları toplayıp takımı tribünlere götürdü. Tribünlerin bir kısmı alkışladı, bir kısmı protesto etti. (Futbol Arena)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder