Beşiktaş'ın yeni golcüsü... Son dakika Beşiktaş'tan transfer haberleri 11 Ekim 2018 - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın yeni golcüsü... Son dakika Beşiktaş'tan transfer haberleri 11 Ekim 2018

Share This

Hücumda sıkıntı çeken Beşiktaş, Ocak ayı için transfer girişimlerine başladı. Oliver Giroud ismi yüksek sesle dile getirilirken Cenk Tosun'un döneceği iddiaları da var. Standard Liege'in genç golcüsü Moussa Djenepo da izlemeye alındı. İşte Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri...


siyahlabeyaz | Elindeki golcülerden memnun olmayan Beşiktaş ara transfer döneminde hücum hattını güçlendirecek. Standard Liege’in 20 yaşındaki golcüsü Moussa Djenepo ile yakından ilgilenen siyah-beyazlılar, 3.5 milyon Euro’luk fiyatı indirmeye çalışıyor.


Chelsea'nin golcüsü Giroud transferi için girişimlerini hızlandırdı.  Beşiktaş'ta ara transferde golcü almak için çalışmalar sürüyor. Başkan Fikret Orman’ın bu konuyla bizzat ilgilendiği ve Chelsea’nin golcüsü Olivier Giroud’yu getirmekte kararlı olduğu belirtiliyor. İngiliz basını, Beşiktaş Başkanı’nın Chelsea kulübüyle iyi ilişkilerini kullanarak, Fransız golcüyü almaya çalıştığını öne sürdü. Giroud şu ana kadar İngiltere Ligi’nde Chelsea formasıyla bazı maçlarda yedek kalsa da iyi bir performans sergiledi. 32 yaşındaki golcü daha önce de Beşiktaş’ın gündemine gelmişti.

Cenk Tosun Türkiye'ye dönecek mi? İşte cevabı...


Cenk Tosun iddiası
TalkSport'un haberine göre, geçen sezonun ortasında, Süper Lig'den başka bir lige giden en pahalı yerli transfer olarak tarihe geçen Cenk Tosun, Beşiktaş'a geri dönebilir. Alvaro Negredo'nun ayrılışından sonra, ilk 11'i taşıyacak bir forvetin yokluğunu yaşayan Beşiktaş'ın, sorunu Cenk Tosun transferiyle çözmesi bekleniyor. (CNN Türk)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder