Beşiktaş'ta imza krizi aşıldı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, Süper Lig’de önceki akşam Rizespor’u 4-1’lik skorla geçerek haftalarda üst üste alınan kötü sonuçların ardından takımın üzerinde dolaşan kara bulutları dağıttı.


siyahlabeyaz | UEFA Avrupa Ligi’nde Genk’le geçen hafta Vodafone Park’ta oynanan karşılaşma sırasında taraftardan takıma yapılan protestoların ardından Beşiktaş’ta her şey normale dönmeye başladı.

Kara Kartal, Rizespor karşısında baştan sona ortaya koyduğu etkili futbolla hem uzun süre sonra galibiyetle tanıştı hem de taraftarıyla barıştı.


Takım, alkışlarla uğurlandı
Protestoların hedefi olan Ricardo Quaresma’nın adeta coşup 3 asist yaptığı karşılaşmada Mustafa Pektemek küllerinden doğup 2 golle gecenin yıldızı oldu. İstikrar sorunu yaşaması sebebiyle eleştirilen Vagner Love da golünü attı.

Karşılaşma sonunda Vodafone Park’taki binlerce futbolsever, alınan 4-1’lik galibiyet sonrasında oyuncuları alkışlarla uğurladı.

Genç oyuncu tepkisi...
Beşiktaşlı taraftarların ilk kez Genk maçı sırasında hedef aldığı ve genç oyunculara şans vermemesi sebebiyle eleştirdiği teknik direktör Şenol Güneş de oyuncularını daha iyi motive edip galibiyetin gizli mimarı oldu.

Öte yandan genç Güven Yalçın da önceki akşamki karşılaşmada 9 dakika da olsa şans buldu.

Tribünler, sezon genelinde olduğu gibi Güneş’i bağrına bastı.



UEFA’yla sorun kalmadı
Kara Kartal’daki imza krizi de aşıldı. Beşiktaşlı taraftarların en çok tepki gösterdiği Oğuzhan Özyakup ile şans bulmakta zorlanan Tolga Zengin, kulüple anlaşmaya varıp imzayı attı ve yönetim, 2 formu daha listeye ekleyerek UEFA’ya gönderdi.

Alacakları için 31 Aralık tarihine 2 çek alan futbolcuların imza atması sonrasında kulübün UEFA’yla bir mali sorunu kalmadı. (Fanatik)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder