Beşiktaş'ta Vida'nın yerine gelecek isim belli oldu! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta stoper operasyonu kapıda... Vida'ya cazip teklifler geliyor. Siyah beyazlı yönetim bu oyuncuyu devre arasında büyük ihtimalle satacak. Peki yerine kim gelecek. İşte o isim...


siyahlabeyaz | Yönetim takımın yıldızlarından birini satmakta kararlı, yerine gelecek isim ise belli oldu.

Beşiktaş, Midtjylland’ın 27 yaşındaki stoperi Erik Sviatchenko’yu ara transferde renklerine bağlamak için 1.5 milyon euroluk teklifte bulundu. Kulüple yapılan görüşmelerin olumlu ilerlediği bildirildi.


Daily Record’a göre Beşiktaş, Erik Sviatchenko’yu transfer etmek için girişimlerini sürdürüyor. Danimarka’nın Midtjylland kulübünde forma giyen 27 yaşındaki stoper Siyah-Beyazlılar’ın 1.5 milyon euro bonservis bedeli teklif ettikleri bildirildi.

Danimarka Milli Takımı’nın da formasını giyen Ukrayna asıllı oyuncu için yapılan girişimlerin olumlu ilerlediği de belirtildi. Beşiktaş’ın bu oyuncuyu sözleşme imzalattırmak için iyi bir fırsat yakaladığı bildirilen haberde, Kara Kartal’ın Celtic’te oynadığı dönemde de bu oyuncuyla ilgilendiği bildirildi.

Oyuncunun kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Başarılı stoperin temsilcisi Allan Bak Jansen de oyuncusuna Türkiye ve İngiltere’de ilgi olduğunu doğrularken, kulüp ismi vermemeye özen gösterdi.

Özetle devre arasında Vida gidecek ve yerine büyük ihtimalle Sviatchenko gelecek. (Akşam)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder