Şenol Güneş'e olay çağrı: 'Devlete paramızı hibe edelim' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş'e olay çağrı: 'Devlete paramızı hibe edelim'

Share This

Özel bir kanalda spor yorumculuğu yapan, çoğu kez yaptığı açıklamalar ile siyah beyazlıları kızdıran Emre Bol, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e çağrıda bulundu.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in yıllık maaşını TL'ye çevirmek istemediği yönünde ortaya atılan iddiaların ardından spor yorumcusu Emre Bol'dan canlı yayında flaş bir çağrı geldi. Şenol Güneş'in, "Benim paramı konuşanlar gazetelerden aldıkları parayı devlete hibe etsinler" dediğini belirten Emre Bol, "Ben hibe ediyorum, hadi sen de et" dedi.


"ALDIĞIM PARAYI DEVLETE HİBE EDİYORUM"
A Spor'da konuşan Emre Bol, kanaldan aldığı yıllık maaşı devlete hibe edeceğini söyleyerek Şenol Güneş'e çağrıda bulundu.

"Hocanın yıllık maaşını dövizden TL'ye çevirmediği iddia edilmişti. Şenol Hoca senin için piyasada "Parayı sever" diye konuşuluyor. Şenol Hoca, "Benim paramı konuşanlar gazete ve televizyondan aldıkları paraları devlete versinler ondan sonra konuşsunlar" demiş. Ben de buradan sesleniyorum, A Spor'dan aldığım 1 yıllık parayı devlete hibe ediyorum. Hadi sen de ver kardeşim. Ben kabul ediyorum. 1 yıllık alacağım parayı devletimize verelim. Bu lafı kendisi söyledi. Benden pek bir şey gitmez ama senden baya gider Şenol hocam." (Futbol Arena)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder