Erman Toroğlu'ndan flaş değerlendirme : "Penaltıyı Fikret Orman aldı!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Erman Toroğlu'ndan flaş değerlendirme : "Penaltıyı Fikret Orman aldı!"

Share This

Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, Spor Toto Süper Lig'de oynanan Göztepe-Beşiktaş maçını değerlendirdi.


siyahlabeyaz | Erman Toroğlu'nun değerlendirmelerinen Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:


'Fikret Orman penaltıyı aldı'
Hakem penaltıyı verir veya vermez. Ama VAR'da faul olduğu belli. Önce faule bakarsın. Beşiktaşlı oyuncu o pozisyonda faul yaptı. Orada bu penaltı veriyorsa, Fikret Orman'ın konuşmalarının bunda payı var. Fikret Orman penaltıyı aldı.

Büyük takımlar VAR'ı istemez. VAR size ne yaptı? VAR sistemi çok iyi diye de her şey iyi olacak değil. 1 hafta VAR ile ilgili konuşuldu. Penaltıyı senin oyuncun atamıyor. Demekki Şenol Güneş oyuncularını penaltıya iyi çalıştırmamış. Orada Vagner Love dururken, penaltıyı Oğuzhan'a attırmazsın.

Beşiktaş'ın elinde kullanacağı Larin ve Quaresma gibi silahları var. Bunlar 60. dakikalardan sonra kullanılır. Bu tarz maçlarda iki takımdan biri veya hakem tuhaf, aptalca bir iş yaparsa ve kırmızı kart çıkarsa denge bozulur.

'Quaresma orta değil, pas atıyor'
Türkiye'de takımlar pek çok orta yapıyor ancak boşa. Bu kadar orta atılmaz, aptalca. Attığın orta finali getiriyor mu? Quaresma orta değil, pas atıyor. Kaç tane adamın kafasına veya ayağına attığı orta var. Babel kafayı vurabilir ancak Vagner kesik orta adamı, yüksek orta adamı değil. (Ajansspor)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder