Erman Toroğlu'ndan Beşiktaş - Rizespor maç sonu Bülent Yıldırım'a : "Sen ne işe yararsın!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Erman Toroğlu'ndan Beşiktaş - Rizespor maç sonu Bülent Yıldırım'a : "Sen ne işe yararsın!"

Share This

Eski hakem ve tv yorumcusu Erman Toroğlu, Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçını değerlendirirken karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım'ı da sert bir dille eleştirdi. 

siyahlabeyaz | Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig 10. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u 4-1 mağlup etti. Maçın ardından Erman Toroğlu A Spor'da müsabakayı yorumladı.

Beşiktaş 4-1 Çaykur Rizespor A Spor Erman Toroğlu'nun yorumları


"BUNLAR BU TİP MAÇLARDA GÖRÜLMEZ"
Quaresma ilk penaltıcı Oğuzhan diyordu. Bugün Quaresma attı. Orada Vagner Love var. Süper Lig'de bütün penaltıları gole çevirdi. Bunlar bu tip maçlarda görünmez. Ancak şunu da söyleyeyim. Haftaya hep diyoruz. Allah'tan VAR sistemi var. VAR olmasaydı bugün. Bülent Yıldırım sen ne iş yaparsın?

"BÜLENT YILDIRIM SEN NE İŞE YARARSIN?"
Maçın tüm kararlarını VAR sistemi verdi. Bülent Yıldırım sen ne iş yaparsın? Adriano'nun sarı kartına ben de takıldım. Adriano bir sarı kart gördü, pozisyon bitti ve devam etti. Sonra hakem VAR'a gitti ve penaltıyı verdi. Adriano geldi. Benim kart ne olacak dedi. Mantık olarak ben de dedim ki, futbol mantığında bunun kaldırılması gerektiğini düşünüyorum. Ancak VAR kurallarına göre farklı.

"YUSUF NAMOĞLU CESARETLİ OL"
Yusuf Namoğlu biraz cesaretli ol. Teknik olarak söylüyorum. Genç hakemlere şans ver. Şimdi veremezsen, final haftalarında hiç veremezsin. Bülent Yıldırım ile ligi bitiremezsin. (Futbol Arena)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder