FLAŞ | Fabri'den ''Beşiktaş'a geri dönüş'' mesajı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

FLAŞ | Fabri'den ''Beşiktaş'a geri dönüş'' mesajı!

Share This

Beşiktaş'ta geçirdiği başarılı sezonların ardından Premier Lig takımlarından Fulham'a transfer olan İspanyol file bekçisi Fabricio Agosto Ramirez, yeniden siyah beyazlı formasına geri dönmek için haber yolladı.


siyahlabeyaz | Cenk Tosun’un geri dönüşünün konuşulduğu Beşiktaş’ta sürpriz bir gelişme daha yaşandı…


Sezon başında 6 milyon Euro’ya Fulham’a giden Fabri, geri dönmek için haber yolladı. Son 3 haftadır kadroya dahi giremeyen İspanyol kaleci, takım içindeki dostları vasıtasıyla yönetime, “dönmeye hazırım. Beşiktaş’tan ayrılarak hata yaptım” itirafında bulundu.

ALMANLARA GÖRE GÜNEŞ, KARIUS’A ARKA ÇIKTI
Öte yandan Özellikle Malmö maçında yediği hatalı golden sonra tartışılmaya başlanan Loris Karius’un, formayı Tolga Zengin’e kaptıracağı şeklinde söylentiler vardı. Alman basını ise hatalarına rağmen Teknik Direktör Şenol Güneş’in Karius’a sahip çıktığını yazdı. Kendisi de bir kaleci olan Şenol Güneş’in Karius ile baş başa yaptığı görüşmelerde, ona cesaret ve güven aşıladığını belirten Alman basını, “Güneş prensini koruyor” ifadesini kullandı. Karius’un, Beşiktaş’taki ortamdan çok mutlu olduğu belirtilen haberde, “Türkiye’de yeniden başlamak için ona bir fırsat sunuldu. Son maçlarda güven duyulan bir görüntü vermese de hocası hala ona güveniyor ve destekliyor” denildi. (Fotospor)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder