Flaş Giroud iddiası! Ocak ayında... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın da transfer gündemine yer alan Olivier Giroud hakkında flaş bir transfer detayı ortaya çıktı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın da transfer gündemine yer alan Olivier Giroud hakkında flaş bir transfer detayı ortaya çıktı. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Arsenal'den Chelsea'ye transfer olan Fransız golcü Giroud, bu sezon sadece Cardiff maçında 90 dakika forma şansı bulmuştu.


Chelsea'nin forveti Olivier Giroud, Ocak ayında West Ham United'a transfer olabilir. 
Sözleşmesinin bitmesine 1 seneden az kalan Fransız golcü için West Ham'ın uzun süredir ilgi gösterdiği söyleniyordu.  Chelsea'de de forma şansı bulamayan golcü futbolcunun bu transferi onay vermesi büyük olasılık.


İngiliz ekibin Giroud Chelsea'ye gitmeden önce Arsenal'e 18 milyon Poundluk teklif yaptığı da ortaya çıktı. West Ham menajeri Manuel Pellegrini de, ocak ayında Giroud'u transfer ederek forvet hattını güçlendirmek istiyor. Bu sezon 8 maçta sadece 2 galibiyet elde edebilen West Ham için Giroud transferinin önemi daha da arttı.


Fransız golcü yaz transfer döneminde gelen teklifer için"Benim için Chelsea, İngiltere'nin en büyük kulübüdür ve son on yılda çok fazla başarı elde etti.Geçen yıl Marsilya'dan temas vardı, ama bu yaz gerçekten somut bir adım atılmadı. İddia edildiği gibi olaylar gelişmedi. Chelsea'ye yeni geldim, üç ay sonra çantalarımı toplamanın zamanı değil" açıklamasını yapmıştı.

Bu sezon 8 resmi karşılaşmada sadece 367 dakika forma giyen Olivier Giroud, gol atma başarısı gösteremedi ve 4 asist yaptı. Giroud ile Beşiktaş'ın da ciddi derecede ilgilendiği iddia ediliyordu. (Fanatik)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder