Gözler sözleşmesi bitecek futbolcularda! 5'iyle yollar ayrılacak... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Gözler sözleşmesi bitecek futbolcularda! 5'iyle yollar ayrılacak...

Share This

Geçen sezon en golcü oyuncusu Anderson Talisca’yı kaybeden Beşiktaş, bu sezon da aynı sıkıntıyı yaşamak istemiyor.


siyahlabeyaz |  Siyah-beyazlıların bu sezon en skorer oyuncularından olan Ryan Babel ve Pepe’nin sözleşmelerinin sezon sonunda bitecek olması, teknik heyeti ve yönetimi düşündürüyor. Babel ile sözleşme yenilemek isteyen yönetim, Ocak ayında Hollandalı futbolcu ile görüşmelere başlayacak.


Beşiktaş’ın ekonomik anlamda daha planlı davranmak istemesine rağmen oyuncunun maaşına zam talep etmesi de görüşmelerin biraz çetin geçeceğini gösteriyor. Ortaya koyduğu futbolla herkesin takdirini toplayan Pepe için de benzer durum söz konusu.

Adriano yeniden sakatlandı


Oyuncunun yüksek maaşı ve ilerleyen yaşı soru işaretleri oluştursa da yönetim bu konudaki kararını teknik heyetin raporu ve Portekizli yıldızın düşüncelerine göre verecek.

Beşiktaş’ta sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek diğer oyuncularsa; Adriano, Atiba, Tolga Zengin, Gökhan Töre ve Mustafa Pektemek. Bu oyuncuların büyük bir kısmıyla sözleşme yenilenmesi beklenmiyor.


Siyah-beyazlıların 2016-2017 sezonunun başında İspanyol devi Barcelona’dan kadrosuna kattığı Adriano da sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyunculardan biri. Siyah-beyazlılarla devam etmek için 3 yıllık sözleşme isteyen Brezilyalı yıldıza yönetim 1+1 yıllık sözleşme önermeyi düşünüyor.

3 ödül birden! Come to Beşiktaş...


Takımın yaş ortalamasının yükselmesi nedeniyle, 30 yaşın üzerindeki isimlerle uzun vadeli sözleşme yapmak istemeyen siyah-beyazlı yönetim, ocak ayında deneyimli oyuncu ile masaya oturacak. Beşiktaş transfer komitesinin, 33 yaşındaki oyuncuya önerisi 1 yıllık sözleşme olacak. Adriano, belli bir maçın üzerinde oynaması durumunda artı 1 yıl daha sözleşmesi uzayacak. Brezilyalı sol bekin bu teklifi kabul edip etmeyeceği merak konusu.

Beşiktaş’ta 6. sezonunu geçiren Gökhan Töre de sezon sonunda serbest kalacak. Siyah-beyazlılarla olan mukavelesi sona erecek olan milli futbolcuya 4 yıllık yeni sözleşme önerilecek. Sakatlıktan sonra bir türlü istenilen performansı gösteremeyen Gökhan Töre’ye yine performansa dayalı bir sözleşme teklif edilmesi bekleniyor. (Yenişafak)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder