Ljajic, Şenol Güneş'i kızdırdı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bu sezon orta saha için transfer edilen ancak sakatlık yaşayan Adem Ljajic'in tedavisini Sırbistan'da sürdürmesine kızdı.


siyahlabeyaz | Sırbistan milli takımı kampında sakatlanan Adem Ljajic’in takımdan ne kadar süre uzak kalacağı İstanbul’a döndüğünde belli olacak… Şenol Güneş zaten sakat olmasına rağmen kızgın olduğu Sırp oyuncuya bir de İstanbul’a geç geri döneceği için bozuk. Güneş, Sırp oyuncunun bir an önce İstanbul’a dönerek tedavisine başlanmasını istiyordu. Ljajic ise ülkesinde kalarak tedavisine burada devam edilmesine karar verdiğini bildirdi.


Ljajic'in yerine Tolgay
Çok büyük ihtimalle hafta sonunda forma giyemeyecek Adem Ljajic’in yerine Şenol Güneş oyun sistemi üzerinde değişiklikler düşünüyor. Tecrübeli teknik adam özellikle  Oğuzhan’ın milli takımda bulunduğu süreçte idmanlarda Tolgay Arslan’ı oyun kurucu ile düşünüyor. Orta sahada Atiba’nın yerine Necip’i kullanan Güneş’in Medel’i Vida’nın yerine stoperde mi, yoksa Atiba’nın yanında mı kullanacağı ise milli takım dönüşlerinde belli olacak. (Fotospor)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder