Loris Karius'tan hakkındaki transfer iddiaları sonrası bomba paylaşım! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Loris Karius'tan hakkındaki transfer iddiaları sonrası bomba paylaşım!

Share This

Beşiktaş'ın sezon başında Liverpool'dan kiraladığı dünya yıldızı file bekçisi Loris Karius, kendisi hakkında çıkan asılsız iddiaların ardından resmi sosyal medya hesabından sert bir bir paylaşım yaptı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş, Alman kaleci Loris Karius'u sezon başında Liverpool'dan 2 yıllığına kiralamış ancak son dönemde siyah beyazlılar'ın zorunlu satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattığı 25 yaşındaki file bekçisinin devre arasında Liverpool'a geri döneceği iddia edilmişti.


Karius'un menajeri Florian Goll ise dün akşam çıkan bu iddiaları sert bir şekilde yalanlayarak şu sözleri kullanmıştı:

"Bu iddia bir saçmalık. Bu dedikoduların nereden çıktığını ben de bilmiyorum. Son derece zorlama bir haber. Loris, Beşiktaş'a iki yıllığına kiralandı ve şu an durum bu. Kulübün de onu erken göndermek gibi bir arzusu ya da niyeti yok. Loris'in Beşiktaş'ın 1 numaralı kalecisi olduğu bir gerçek ve ilk çıktığı maçtan bu yana hep iyi performanslar sergiledi."

Menajerinin bu ifadelerinden sonra Karius da sosyal medya hesabından bomba bir paylaşımda bulundu. Instagram Story'den kahve içerken çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Alman eldiven, fotoğrafın üstüne şunları yazdı:

"Önce kahve, ardından da medya saçmalıkları..."







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder