Oğuzhan kalecilerin sağına vurmaya ve kaçırmaya devam ediyor. - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Oğuzhan kalecilerin sağına vurmaya ve kaçırmaya devam ediyor.

Share This

Beşiktaş'ın sahadaki kaptanı ve 10 numarası Oğuzhan Özyakup penaltı atmayı adeta unuttu. Yıldız orta saha, penaltıları kalecilerin sağına vurmaya ve kaçırmaya devam ediyor.


siyahlabeyaz | Bu akşam oynanan karşılaşmayı siyah beyazlılar kaybederken Göztepe'nin Portekizli kalecisi Beto, maçın 19. dakikasında siyah beyazlıların penaltısını kurtardı. Kariyerinde kurtardığı penaltılarla dikkat çeken sarı kırmızılı file bekçisi bu kurtarışıyla birlikte Türkiye'de 9 penaltının 6'sına izin vermeyerek muhteşem bir istatistik yakaladı.


Ancak Göztepe'nin Portekizli kalecisi Süper Lig'de penaltı kurtarma istatistiğini Beşiktaş maçında da geliştirmeye devam ederken maçın kaderini Oğuzhan Özyakup'un kaçırdığı bu penaltı çizdi. Göztepe kalecisi Beto kendi sağına gelen şutu çıkararak, takımını ateşledi. Oğuzhan Özyakup, kullandığı son 6 penaltıyı da kalecilerin sağına vurdu. Ancak Oğuzhan Özyakup, son 3 penaltı atışında da gol yapamadı. (Siyahlabeyaz)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder