Okan Buruk'un basın toplantısı sitemi! Beşiktaş teklif götürdü - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Okan Buruk'un basın toplantısı sitemi! Beşiktaş teklif götürdü

Share This

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş maçının ardından basın toplantısına 40 dakika geç girdikleri için sitem etti. 

siyahlabeyaz |  Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş maçının ardından düzenlediği basın toplantısına 40 dakika geç başlamaları yüzünden sitem etti.


Beşiktaş 4-1 Çaykur Rizespor maç sonu haberleri

Okan Buruk, basın toplantısının başında, "Deplasman takımı olarak 40 dakika sonra basın toplantısına girdiğimiz için sevinçliyiz diyelim. Sahada ne oluyorsa dışarıda da aynısı oluyor. Buraya bile geç giriyorsunuz. Sahada da öyle. Kararlarda da, basın toplantısında da aynı şeyi görüyoruz. Biz genelde önceliği deplasman takımlarına veririz. İnşallah bundan sonra öyle yaparlar." diye konuştu.

BEŞİKTAŞ'TAN İLK BASIN TOPLANTISINI SİZ YAPIN TEKLİFİ
Beşiktaş cephesi Rizespor tarafına maçtan önce ve maçtan sonra "İsterseniz ilk basın toplantısını siz yapın teklifini yaptı. Rizespor cephesi ise, "Bizim acelemiz yok. Önce Şenol Güneş yapabilir dedi." Maçın temsilcisi tarafından yapılan görüşmenin ardından bunun üzerine maçtan sonra ilk Şenol Güneş basın toplantısı düzenledi. (Futbol Arena)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder