Quaresma'dan flaş açıklama: "Sorun bensem ayrılabilirim!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaşlı taraftarların çok sevdiği isimlerin başında gelen Portekizli dünya yıldızı Ricardo Quaresma, kaybedilen Genk karşılaşmasının sonrasında yayıncı kuruluşa flaş bir açıklamada bulundu. 


siyahlabeyaz | Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında Genk'e 4-2 mağlup oldu. Maçın ardından Ricardo Quaresma açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş 2-4 Genk Quaresma'nın maç sonu açıklamaları


Bugün çalıştık ama olmadı. Şans da yanımızda değildi. Önümüzde daha çok maç var. Uzun bir maraton. Dinlenmeye ihtiyacımız var. Hatalarımızı görüp, önümüzdeki lig maçını kazanmaya ihtiyacımız var.

"SORUN BENSEM AYRILMAYA HAZIRIM"
"Aslında pozisyonlarımız vardı. Onlar girdikleri pozisyonları attı. Taraftar bana tepki gösterebilirler. Bu tepkileri anlayabilirim. Onlarla empati yapabilirim. "Beşiktaş taraftarı tepkiyi bana göstersin. Genç futbolculara göstermesin. Sorun bensem ayrılmaya hazırım. Ancak takımımızdaki genç futbolcular bundan etkileniyor. Beşiktaş taraftarlarının genç futbolculara destek olması lazım." (Futbol Arena)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder