Raoul Ortiz : "Benim bildiğim Guti önce Beşiktaş'ı sonra Real Madrid'i çalıştıracak" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Raoul Ortiz : "Benim bildiğim Guti önce Beşiktaş'ı sonra Real Madrid'i çalıştıracak"

Share This

Beşiktaş yönetimi içinde alınan kötü sonuçların ardından dün yapılan basın toplantısına rağmen ''Şenol Güneş gitsin, Guti gelsin'' düşüncesinin etkisini hissettirmeye başladığı konuşulmakta.


siyahlabeyaz | Beşiktaş yönetimi içinde Şenol Güneş’e karşı büyük bir kalkışma var... başta Serdal Adalı olmak üzere pek çok isim Güneş’le yolların ayrılıp yerine Guti ile devam edilmesini istiyor. Özellikle Şenol Güneş’in yaptığı son UEFA hamlesi yüzünden daha önce ''çatlak'' sesler olarak değerlendirilebilecek bu kalkışma son dönemde iyiden iyiye ''net'' şekilde duyulmaya başladı.


''Guti önce Beşiktaş'ı sonra Real Madrid'i çalıştıracak''
Beşiktaş’ta Şenol Güneş, Real Madrid’de ise Lopetegui’nin koltuğu sallanıyor... sezon başında Zidane’ın yerine geçeceği iddia edilirken bir anda kendisini Beşiktaş’ın başında bulan Guti’nin adı bir kez daha Real Madrid’le anılıyor. İlginç bir iddia ise İspanya’dan geldi.

TD Deportes’ten Raoul Ortiz, ''Barcelona maçından alınacak bir yenilgi Lopetegui’yi gönderir. Conte, Guti ve Solari adaylar olarak görülüyor. Ama benim bildiğim Guti önce Beşiktaş’ı çalıştıracak. Sonra Real Madrid’e dönecek'' ifadelerini kullandı. (Fotospor)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder