Şenol Güneş: G.Saray ve F.Bahçe’nin yaşadığı “kaos” ortamı bizde yok! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş: G.Saray ve F.Bahçe’nin yaşadığı “kaos” ortamı bizde yok!

Share This

Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Göztepe maçı hazırlıklarını sürdürüyor.


siyahlabeyaz | Yapılan çalışmalarda Şenol Güneş ve futbolcuların neşeli tavırları dikkat çekiyor. G.Saray ve F.Bahçe’nin yaşadığı “kaos” ortamının kendilerinde bulunmadığını oyuncularına anlatan Güneş, “kötü oynayıp, canımızı sıkmayalım. Kendi kendimizi kaosa sürüklemeyelim. Gülelim, eğlenelim, çalışalım ve kazanalım” mesajı veriyor.


Medel ve Atiba yine orta sahada
Beşiktaş’ta sakat oyuncularından bir iyi bir de kötü haber geldi. Kulüpten yapılan açıklamada Adem Ljajic'in Göztepe maçını kaçıracak bir sakatlığının bulunmadığı ve Ljajic'in takımla çalışmalara devam edeceği bilgisi paylaşıldı.

Güneş buna rağmen zorlu İzmir deplasmanında Sırp oyuncuyu 11’de oynatıp oynatmama konusunda karar vermedi. Tecrübeli teknik adam zorlu İzmir deplasmanında Medel ve Atiba’yı ortada Roco’yu da stoperde kullanarak daha diri bir orta saha yapmayı planladığı idmanlarda dikkat çekiyor.

Antrenmanda sakatlanan Sarper Çetinkaya tarafından muayene edilen  Adriano’nun ise 3 hafta daha formasından uzak kalacağı bildirildi. (Fotospor)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder