Şenol Güneş her oyuncusu için harita hazırlattı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş her oyuncusu için harita hazırlattı

Share This

Milli arayı eksikleri kapatmak için önemli bir fırsat olarak gören Şenol Güneş, çalışmalarını temel eksiklikler üzerinde sürdürdü.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta teknik ekibin çalışmaları sonunda tüm oyuncuların bireysel fizik gücü haritaları çıkarıldı. Her oyuncu için kişisel antrenman programları uygulanmaya başlandı.


Milli takımlardaki oyuncularının durumlarını yakından takip eden Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, yardımcılarından detaylı rapor aldı. Kadro iskeletini büyük ölçüde oturttuğu ve eksiksiz çalışmalara başlandığında sistemini tam anlamıyla yerleştireceği görüşünde…

GÜNEŞ: HER MAÇA 11’DE OLACAK GİBİ HAZIRLANIN
Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, oyuncularını yoğun geçecek sürece hazırlıyor. Başarılı teknik adam, "lig ve Avrupa'da yerimizi belli oranda şekillendirecek çok zorlu bir dönemece giriyoruz. Bu süreçte herkes her an forma giyebilir. Bunun için sizlerden tek isteğim var, her maç ilk 11'de oynayacak gibi kendinizi hazır ve zinde tutmanız" dedi. (Fotospor)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder