Şenol Güneş'e sert eleştiri: Haddini bilmek ne demek? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş'e sert eleştiri: Haddini bilmek ne demek?

Share This

Beşiktaş, Süper Lig'in 9. haftasında Göztepe'ye 2-0 mağlup oldu. TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Göztepe maçı sonrası yaptığı açıklamaları eleştirdi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Göztepe-Beşiktaş maçının ardından 'Rakip haddini bilerek oynadı' açıklamasını yapmıştı. TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Şenol Güneş'in açıklamalarını eleştirdi.


Şenol Güneş'in 'Haddini bilerek oynadı' açıklamasını 'Küçültücü' olarak yorumlayan Cem Dizdar, şunları söyledi...

Ben sadece "haddini bilerek oynadı" sözlerini eleştiririm bir tek diyen Cem Dizdar, ne demek haddini bilerek oynadı? rakibin çıktı takır takır oynadı. Diğer taraftaki antrenör Bayram Bektaş diyor ki işte şunları şöyle yaparsak bizim takımın yenemeyeceği takım yok dedi. Ne demek haddini bilmek. küçültücü bir şey değil mi haddini bilerek oynamak. Sen de haddini bilerek oynasaydın. Niye sende haddini bilerek oynamadın o zaman derse birisine cevap vereceksin? Hiç... Bu dil, bu yaklaşım eleştirilir." dedi.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder