Şenol Güneş'le ilgili flaş iddia! İmzalamadı, Beşiktaş UEFA karşısında zor durumda kaldı... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş'le ilgili flaş iddia! İmzalamadı, Beşiktaş UEFA karşısında zor durumda kaldı...

Share This

Beşiktaş’ın güvendiği dağlara kar yağdı! Futbolun patronu olan, lider olarak sahaya çıkan teknik direktör Şenol Güneş, siyah-beyazlı yönetimin elini kolunu bağladı, UEFA’nın karşısında Kartal’ı zor durumda bıraktı.


siyahlabeyaz | Milliyet Gazetesi'nden Mustafa Anıklı'nın haberine göre; Dövizden Türk Lirası’na geçiş kararının ardından bundan rahatsız olan Güneş, Kulüpler Birliği’nin belirlediği 5.5 TL’lik euro kurunu yetersiz buldu.


Birçok futbolcunun kabul ettiği sözleşme önerisine muhalefet eden Şenol Hoca, bu şekilde mukaveleyi yenilemeyeceğini bildirdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü, yönetimin önerisine karşı öneri getirip, bugünkü kurdan anlaşma yapacağını ifade etti. Bunun mümkün olmadığını dile getiren siyah-beyazlılar ise “Ya verdiğimiz bedeli kabul edersin ya da devletin önerdiği tebliğe göre 2 Ocak’taki Merkez Bankası kuruna razı olursun” restini çekti.

Eğer Şenol Hoca 5.5 TL’yi kabul etmezse, yeni sözleşmede o günkü euro kuru olan 4.55 dikkate alınacak.

Eylül maaşı Ancak Güneş’in kulübü sıkıştırdığı esas nokta, UEFA’ya verilen “Borçsuzluk” kağıdında oldu. Şenol Hoca, geçen ay 30 Eylül’e kadar olan parasında ihtilaf bulunması nedeniyle bu kağıdı imzalamadı ve kulübün başına dert açtı.

Haziran ayındaki hesap kapama döneminde de sıkıntı yaşayan siyah-beyazlılar, eylül ayında daha da köşeye sıkışmama adına bu belge konusunda UEFA’dan süre istedi. (Ajansspor)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder