Seyit Ateş: ''Şenol Güneş evet formsuz ama yönetim onun istediği hiçbir oyuncuyu almadı.'' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Seyit Ateş: ''Şenol Güneş evet formsuz ama yönetim onun istediği hiçbir oyuncuyu almadı.''

Share This

Beşiktaş eski yöneticisi Seyit Ateş, Radyospor'dan Özgür Sancar'a Beşiktaş'ı değerlendirdi!


siyahlabeyaz | İşte o açıklamalar:

''Bana göre, Şenol Güneşl, yönetim ve futbolcular hepsi formsuzlar. Şenol hoca yalanı dolanı olmayan çok düzgün bir insan ama artık olmuyor. Heyecanı artık azaldı, Beşiktaş taraftarının beklentilerine karşılık vermiyor. Bursaspor'u görüyorsunuz genç oyuncularla oynuyorlar ve Galatasaray'a karşı başarılı oluyorlar.


Dün Göztepe'ye karşı oynuyoruz, Pep ve Vida yok ama Roco ile başlıyoruz! Fatih Aksoy oynasaydı daha mı kötü olurdu? Umut Nayır diye bir oyuncu almışız hiç yüzüne bakmadan Bursa'ya yollamışız. Larin'i dün oyuna almanın mantığı nedir?

Yönetim de formsuz, çünkü Şenol Güneş'in istediği hiçbir futbolcuyu alamadılar. Şenol Güneş ruhen sezon sonu gidiyorum havasına girdi. Ama sıkıntının en büyüğü yönetimde.

6 tane santrafor alıyorsun ama hiçbiri 1. forvetin olamıyor. Aboubakar ve Cenk Tosun sonrası iyi bir forvetimiz olmadı.

Loris Karius, iyi bir kaleci ama 2 yıl sonra 8.5 milyon euroya almak zorundasınız. Aynı durum Adem Llajic için de geçerli. Yönetim kiraladık diyor bir de ama almak zorundasınız.

Loris Karius, yediği ilk golde hata yaptı, durdu izledi ama golü Medel ve Roco yedirdi. Özellikle Roco Beşiktaş'ın futbolcusu değil.

Beşiktaş, 2 sene üst üste şampiyon oldu, Şampiyonlar Ligi'ne gittiniz, sermaye arttırımı yaptınız fakat borç azalmadı ve hatta daha da fazlalaştı.

Başarısızlık olursa, en büyük sorumluluk başkan ve yönetimdedir.

Beşiktaş şu an dünyanın en yaşlı 2. takımı durumunda, bizi büyük bir tehlike bekliyor. Göztepe maçında Fatih Aksoy, Güven Yalçın oynamalı.'' (Ajansspor)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder